Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

marți, 7 aprilie 2009

Cristina Rus: «Mi-e jenă că Mirco a fost iubitul Cristinei Spătar»

upă mai multe relaţii eşuate, Cristina Rus şi-a găsit fericirea în braţele italianului Mirco Maschio. Deşi sunt împreună de numai o lună, solista este îndrăgostită până peste cap şi spune că îi pare rău că nu s-au întâlnit mai devreme. Cu toate acestea, ea are un of: Cristina se simte jenată că Mirco a fost la numai un pas de a se căsători cu Cristina Spătar, colega ei de breaslă.



Povestea de dragoste dintre Cristina Rus şi Mirco Maschio evoluează încet, dar sigur. Cei doi formează un cuplu de numai câteva săptămâni, însă, atunci când vorbeşte despre iubitul ei, solistei i se luminează chipul imediat.

“Ne simţim foarte bine unul cu celălalt. Apreciez faptul că este foarte sincer cu mine. Primul lucru care ne-a unit a fost faptul că şi el e extrem de ataşat de familia lui”, a povestit cântăreaţa, pentru Click! Cei doi s-au întâlnit, pentru prima dată, în urmă cu şase luni, însă relaţia s-a răcit imediat, din cauza zvonurilor răutăcioase la adresa lor. Dar iată că soarta a făcut să se reîntâlnească, în urmă cu o lună şi jumătate, la o petrecere privată în clubul Bamboo.

După zeci de minute de priviri pătrunzătoare din partea amândurora, Mirco şi-a luat inima
în dinţi şi a venit la ea la masă: “Prietena mea mă tot îndemna să mă duc la el. Dar eu sunt încăpăţânată şi nu am vrut sub nici o formă să fac primul pas. Când am văzut că vine, ce era să mai fac, doar nu era să mă ridic şi să mă duc la toaletă?!”, ne-a declarat cântăreaţa, râzând.

Educată în spirit ardelenesc, Cristina este destul de deranjată de “gura lumii” şi se simte stânjenită din cauza faptului că Mirco a avut o relaţie cu Cristina Spătar: “Sper să trec şi peste asta”. Iubitul ei încearcă mereu să o liniştească, spunându-i: “Eşti nebună? Nu m-ai despărţit tu de ea!”.

Cristina Spătar: "Îi urez lui Mirco să fie fericit"

“Ştiam că Mirco şi Cristina sunt împreună, deoarece o prietenă i-a văzut recent. Eu sunt fericită cu soţul meu, mă ocup de pregătirile de nuntă, iar viaţa personală a lui Mirco nu mă interesează. El face parte din trecutul meu, viitorul meu îl reprezintă Alin. Sincer, îi doresc tot binele din lume, sper să fie fericit şi să-şi găsească liniştea sufletească de care are nevoie. Nu mă deranjează absolut deloc faptul că s-a combinat cu colega mea de breaslă, e liber să facă ce vrea. Repet, am o căsnicie mult prea fericită ca să mă intereseze viaţa personală a altui bărbat, fie el şi fostul meu logodnic”

Niciun comentariu: