Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 30 iulie 2009

Revolta impotriva detinatorului drepturilor tv din Liga I

Microbistii români sunt privati de posibilitatea de a urmari la televiziune echipa cu cei mai multi suporteri din tara. Ieri, Consortiul format din RCS-RDS si Antena 1 a anuntat Liga Profesionista de fotbal ca „partida FC Brasov – Steaua nu va mai fi transmisa din motive tehnice si economice, dar si din cauza schimbarii datei de disputare a meciului”. Astfel, s-a ajuns ca nici macar acei 33 la suta de abonati ai RCS sa nu mai poata urmari derby-ul etapei a doua a returului. Purtate in ultimele sapte luni, negocierile dintre detinatorii drepturilor tv si alte televiziuni sau operatori de cablu nu au avut o finalitate nici pâna in prezent. Mai mult, criza economica a diminuat sansele ca un alt post tv sa-si mai manifeste dorinta de a achizitiona partide din Liga I.

Detinatorul drepturilor tv din Liga I, Consortiul format din RCS-RDS si Antena 1 (care a platit suma de 102 milioane de euro pentru urmatoarele trei sezoane), a refuzat sistematic sa cedeze postul Gsp TV si altor operatori de cablu. Pierderile sunt imense cu fiecare etapa care nu a fost vazuta decat de o treime din publicul amator de fotbal (cel abonat la RCS si Digi TV), pana la ora actuala adunandu-se nu mai putin de 18 etape „invizibile” din campionatul national. Etapa din acest weekend, a doua a returului, aduce o veste neplacuta pentru cele 6 milioane de suporteri ai Stelei, dar nu numai: echipa din Ghencea nu va fi televizata in acest weekend. Initial, meciul dintre FC Brasov si Steaua fusese programat duminica, de la ora 15.30, apoi data si ora au fost modificate pentru vineri, ora 20.45. Saptamâna trecuta, LPF a revenit la prima programare, si anume duminica, de la ora 15.30, pentru ca ieri sa fie anuntata partida pentru duminica, ora 15.00, fara a fi însa televizata. Explicatii dau fiecare dintre partile implicate, insa cel care sufera este microbistul roman. „În data de 12 februarie, clubul FC Brasov a trimis o adresa catre LPF si catre toti cei interesati, adica si catre noi, prin care comunicau ca nocturna poate fi pusa în functiune înca din etapa a 18-a. În consecinta, Liga Profesionista a programat meciul pentru vineri, iar noi am întocmit o schema, care tine de mai multe aspecte, tehnice, economice si asa mai departe. Apoi, în data de 26 februarie, FC Brasov a anuntat ca nocturna nu mai merge si va fi pusa în functiune abia dupa data de 15 martie, asa ca Liga a mutat meciul duminica. Am trimis si noi o scrisoare catre LPF si am vrut sa vedem daca putem sa modificam acea schema pe care o facusem initial, dar nu s-a putut, asa ca meciul nu va fi televizat”, a explicat directorul postului, Radu Naum. Anticipand aceasta stare de fapt, seful LPF, Dumitru Dragomir, a declarat la inceputul campionatului ca „va iesi revolutie cand n-o sa fie televizata Steaua nici macar pe Gsp TV”.

Brasovenii spera sa-si vânda toate biletele
Oficialii stelisti au luat foc la auzul vestii, stiindu-se influenta pe care presedintele brasovean Dinu Gheorghe o are asupra arbitrilor. „Faptul ca partida nu va fi televizata este un lucru pe care nu îl acceptam la nivel de explicatie. Mi se pare imposibil de crezut ca nu poti sa gasesti niste generatoare ca sa pui nocturna în functiune. Nu stiu daca este vorba de sicane pe care vor sa le faca brasovenii înainte de meci, dar atitudinea lor este neserioasa, mai ales ca vorbim despre un club profesionist. Toate acestea apar dupa ce au anuntat LPF ca merge nocturna, iar dupa aceea s-au schimbat“, a declarat presedintele Stelei, Valeriu Argaseala. Singurii avantajati sunt insa gazdele. Dinu Gheorghe a declarat ca îi este indiferent daca partida va fi sau nu televizata. „Nu am prea multe detalii, abia am aflat si eu, dar, sincer, nu ma preocupa atât de tare daca va fi sau nu televizat meciul. Nu am nici o putere de decizie si nici nu pot influenta acest lucru. Daca asa s-a decis, foarte bine, poate dam toate biletele”, a spus oficialul brasovean. Arena „Tineretului” are o capacitate de 12.500 de locuri, iar netelevizarea partidei ar putea face ca stadionul sa fie plin. Pentru meciul cu Steaua, intrarea va costa
200 de lei la fotolii, 80 de lei la tribuna acoperita, respectiv 50 lei la tribuna I si a II-a. Astfel, se asteapta ca suporterii „galben-negrilor” sa ia cu asalt casele
de bilete pentru a-si face abonamente sau pentru a-si procura tichete de meci. Pâna ieri, clubul vânduse doar 400 de abonamente.

Doua treimi din populatie nu au acces la meciuri
În cele trei luni de pauza competitionala, marea problema a fanilor fotbalului autohton, televizarea confruntarilor din prima
divizie, nu a fost rezolvata. Astfel, doar o treime din populatie va avea acces la grosul partidelor, difuzate pe Gsp TV, ceilalti 66 la suta urmând sa se multumeasca doar cu meciul transmis saptamânal de Antena 1. De altfel, audientele primei etape nu au fost foarte grozave, partidele autohtone fiind sub finala Cupei Ligii Angliei, transmisa de un alt post cu profil sportiv. Încercarea CNA de a rezolva problema accesului liber la meciurile din Liga I nu a fost încununata de succes, solutiile prezentate fiind departe de asteptari. Dupa doua-trei discutii purtate in sedintele CNA, problema a fost abandonata. Întâlnirile din toamna trecuta, la care au participat Dan Matiescu, directorul general Antena 1, Alexandru Oprea, presedintele RCS&RDS, si membrii CNA nu au dus la rezultatul scontat. La adapostul contractului semnat cu LPF, reprezentantii consortiului care detine drepturile tv au o singura mare problema, faptul ca nu îsi recupereaza banii investiti - 102 milioane de euro
. Nici negocierile dintre detinatorii drepturilor si televiziunea publica nu au avut o finalitate, criza economica diminuând sansele ca un alt post tv sa-si mai manifeste dorinta de a achizitiona partide din Liga lui Mitica. În continuare, montarea unor antene Digi TV reprezinta singura solutie viabila, cu toate ca s-a demonstrat in turul de campionat ca iubitorii fotbalului nu s-au înghesuit sa faca acest lucru. În momentul de fata, RCS&RDS are aproximativ 1,1 milioane de abonati pe DTH, prin Digi TV, si 1,3 milioane de abonati pe cablu. În România exista 5,5 milioane de abonati la televiziuni prin cablu sau la platforme digitale
.

„Initial, am programat meciul la ora 15.00. Am primit o hartie de la cei de la Brasov prin care ne înstiintau ca la ora meciului cu Steaua va functiona instalatia de nocturna. Am decis imediat modificarea orei de începere. Dupa cateva zile, cei de la Brasov ne-au trimis o alta hartie prin care ne anuntau ca nu pot disputa meciul în nocturna pentru ca cei de la Electrica nu au terminat lucrarea. S-a modificat din nou ora, asa cum se stabilise initial. Acum, cei de la Antena 1 ne-au trimis o informare prin care ne-au spus cu parere de rau ca nu vor putea televiza meciul din motive tehnice, în urma schimbarilor repetate ale orei de disputare”.

Niciun comentariu: