Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 15 martie 2009

Elodia 2? Fiica adjunctului ISU Brasov a chefuit in Poiana Brasov in ziua disparitiei

“Gardianul” va prezinta, in premiera, informatii bomba referitoare la Madalina Motruna, fiica adjunctului ISU Brasov, disparuta de acasa pe data de 30 august, in aceeasi zi cu avocata Elodia Ghinescu. Oferim cititorilor nostri, in editia de astazi, fotografii in care tânara apare alaturi de parintii sai, dar si alte fotografii incendiare. De asemenea, tatal fetei, Gabriel Motruna, a declarat, in exclusivitate pentru ziarul nostru, ca miliardul de lei vechi, cu care fiica sa a plecat de acasa, il incasase cu putin timp inainte de disparitie.

Madalina Ortensia Motruna are 17 ani si timp de doi ani a fost eleva la Scoala de Arte si Meserii, specializarea lucrator în comert, din cadrul Liceului Economic „ Bîrseanu“. „Madalina a fost o eleva foarte buna. Clasa a IX - a a terminat-o cu media generala 9,07, o medie destul de mare. Nu am avut niciodata probleme cu ea. Spre sfârsitul clasei a X-a, într-adevar mai lipsea de la scoala, dar fata avea si niste probleme de sanatate. Dar de fiecare data vorbeam cu mama ei, care este o femeie deosebita. Venea la fiecare sedinta si se interesa de Madalina. D
in câte am observat, legatura dintre ea si parinti era una foarte strânsa, iar mai mult decât atât, modelul ei în viata era chiar tatal ei”, a spus Carmen Dan, diriginta Madalinei Motruna.

Cerc dubios
Colegii Madalinei au povestit ca fata era o fire comunicativa si ca facea parte dintr-un cerc de persoane mai vârstnice decåt ea. Acestia sunt de parere ca anturajul din care facea parte este principalul motiv care a împins-o sa plece de acasa. „Eu am vorbit pe internet cu Madalina cu trei zile înainte sa dispara. Nu mi s-a parut nimic ciudat la ea. Stiu ca în ziua în care a disparut a fost la un chef în Poiana Brasov si nu s-a mai întors. Madalina avea un alt cerc de prieteni, cu mult mai mari decât vârsta noastra. Din cauza anturajului cred ca ea a fugit de acasa”, a spus Mihai Raileanu, colegul care a cunoscut-o cel mai bine pe Madalina.

«A intrat pe internet»
Colegii fetei povestesc ca, în urma cu aproximativ doua saptamâni, tânara a intrat pe adresa de messenger, dar nu a vrut sa vorbeasca cu nimeni. „Eram acasa si am vazut-o ca este on-line. Atunci am întrebat-o ce mai face, dar a iesit imediat. Eu am instalat un program special în calculator care îmi arata cine este în acel moment on-line, chiar daca persoana respectiva sta pe invisible. Iar ea sta mai mult pe invisible, dar nu vrea sa vorbeasca. Nu stiu de ce. As vrea sa fie ca înainte, sa ne întâlnim din nou si sa fim prietene”, spune Rodica Braghesiu, una dintre cele mai bune prietene ale Madalinei. Colegii fetei au mai povestit ca întotdeauna Madalina îsi alegea iubitii cu vârste mult mai mari decât ea si ca înainte sa plece de acasa a fost implicata într-o relatie mai serioasa cu un baiat de la Liceul Auto din Brasov, pe nume Gabriel Perdeica. Dupa aceasta relatie a urmat un alt tânar în viata Madalinei, un anume Florin.

Gabriel Motruna: «O fire extrovertita»
Contactat de reporterii „Gardianul“, tatal fetei, lt.-col. Gabriel Motruna, adjunctul ISU Brasov, ne-a declarat ca terenul pe care l-a vandut a apartinut parintilor si de aceea nu se regaseste in declaratia sa de avere. “Nu a existat nici cel mai mic motiv pentru care Madalina sa fi plecat de acasa. Nu a mai facut niciodata asa ceva. Intre noi a fost tot timpul o relatie apropiata. Fata mea este o extrovertita. Este mai matura in gandire, dar si fizic decat varsta pe care o are. Am comunicat timp de o luna prin SMS si mi-a spus ca o sa vina acasa, ca nu o sa fie probleme. Eu si sotia mea am considerat ca este o problema personala. Cand am vazut ca nu ne mai contacteaza, am anuntat Politia”, ne-a declarat tatal fetei.

Ipoteza ca ar fi in viata
Potrivit unor surse din anturajul tinerei, Madalina s-a laudat in cercul ei de prieteni ca detine o importanta suma de bani. Ca sa fie credibila, ea s-a fotografiat cu un teanc de bancnote de 500 de euro, cel mai probabil banii incasati de parinti dupa vânzarea terenului din Vâlcea. Faptul ca Madalina a tinut, totusi, legatura cu mama sa prin intermediul SMS-urilor in aceasta perioada le lasa parintilor speranta ca se afla in viata. Cu toate acestea, nu exista nicio proba ca aceste mesaje au fost expediate chiar de catre disparuta. In paralel, colegii Madalinei sustin ca fata a intrat pe messenger de mai multe ori, insa nu a dorit sa comunice cu nimeni, preferând sa stea “pe net” “invizibila”.

Teribilism, rapire sau crima?
Alte informatii, venite din aceeasi zona a apropiatilor, acrediteaza ideea ca Madalina a plecat de acasa cu un nou iubit. Nu se stie, deocamdata, identitatea acestuia. Se pare ca este vorba despre un barbat cu mult mai in vârsta ca ea, care are o afacere undeva la marginea Brasovului. Aceasta noua “cucerire” a tinerei a avut loc, spun sursele, dupa ce Madalina s-a fotografiat cu banii. “Exista posibilitatea ca, la un anumit interval de la plecarea de acasa, fata sa fi incaput pe mâna unei grupari din lumea interlopa care sa o tina sechestrata. De asemenea, este foarte posibil ca, având in vedere ca in ultimul timp nu a mai comunicat cu familia, aceasta sa nu mai fie in viata”, ne-au declarat surse judiciare.

Niciun comentariu: