Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 15 martie 2009

RM îşi ia vacanţă

Din 31 decembrie, populaţia R. Moldova (RM) pleacă într-o vacanţă de zece zile. Recent, guvernul a emis o hotărâre prin care a decis să prelungească zilele de odihnă cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În aceste condiţii, R. Moldova devine unul dintre cele mai petrecăreţe state din lume, având la activ 65 de sărbători marcate în calendar ca fiind oficiale, religioase şi profesionale.

Recent, guvernul a emis o hotărâre prin care a decis să prelungească zilele de odihnă cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Astfel, „în scopul organizării optime a timpului de muncă şi de odihnă”, executivul ne trimite de Anul Nou într-o vacanţă de zece zile. În aceste condiţii, R. Moldova devine unul dintre cele mai petrecăreţe state din lume, având la activ 65 de sărbători marcate în calendar ca fiind oficiale, religioase şi profesionale.

Vom începe anul cu o vacanţă

Cetăţenii R. Moldova vor începe anul 2008 cu un mic concediu. Potrivit proaspetei hotărâri de guvern, zilele de 31 decembrie 2007 şi 2, 3, 4 ianuarie 2008 sunt declarate zile de odihnă. Pentru că 1 ianuarie nu este zi lucrătoare, 5 şi 6 ianuarie sunt sâmbătă şi duminică, iar 7-8 ianuarie (Crăciunul pe stil vechi) sunt declarate prin lege zile de odihnă, vom avea ocazia să stăm acasă zece zile (de pe 30 decembrie 2007 – până pe 9 ianuarie 2007). Evident, gândul la o mică vacanţă îi seduce pe mulţi, dar oare nu ne vor ieşi pe urmă pe ochi aceste zile de odihnă? Or, executivul a stabilit că va trebui să lucrăm mai apoi trei sâmbete pentru a recupera zilele de odihnă pe care ni le-a dăruit premierul Tarlev fără ca noi să le fi cerut.

Zece zile fără ziare

Mult mai grav este că pe parcursul acestor zece zile întreaga economie a statului, şi aşa foarte slabă, va fi paralizată. Guvernul pune într-o situaţie penibilă agenţii economici care, din cauza acestor zile de odihnă, nu îşi vor putea îndeplini obligaţiile pe care le au faţă de clienţi. Spre exemplu, din motive care nu ţin de redacţie, JURNAL va fi nevoit să îşi priveze cititorii de patru numere de ziar pentru care aceştia au plătit deja atunci când s-au abonat. Dacă am pregăti ziarul, oricum nu l-am putea tipări pentru că lucrătorii de la tipografie vor fi în vacanţă. Şi chiar dacă cei de la tipografie ar lucra, singurul difuzor naţional de presă, „Poşta Moldovei”, cu siguranţă nu va lucra. Şi în situaţia noastră se află toată presa scrisă din R. Moldova.

Sărbători naţionale, comuniste

Situaţii de genul acesta guvernul ne creează de câteva ori pe an, căci avem destule sărbători. Potrivit hotărârii parlamentului cu privire la zilele de sărbătoare şi la zilele de odihnă, în R. Moldova există 19 sărbători naţionale şi tradiţionale. Pentru şase din ele şi pentru patru sărbători religioase avem zile de odihnă. Printre aceste zece cele mai importante sărbători se numără şi Ziua Victoriei şi a comemorării eroilor căzuţi pentru Independenţa Patriei (9 mai), care, de altfel, a fost declarată sărbătoare tradiţională (!). În ultimii ani, Guvernul a „îmbogăţit” şi lista sărbătorilor naţionale cu un produs „a la Voronin” - Ziua Vinului. Ultima este organizată anual cu mare fast de guvernanţii care ignoră însă sărbătorile naţionale „Limba noastră” şi Ziua comemorării lui Mihai Eminescu.

Zeci de sărbători profesionale

Pe lângă sărbătorile naţionale şi tradiţionale, în R. Moldova mai există 42 de sărbători profesionale şi speciale. Avem sărbători profesionale pentru sindicalişti, lucrătorii din domeniul culturii, economişti, salvatori, mineri, bibliotecari, jurişti, sportivi, geodezi ş.a.m.d. Au propria lor sărbătoare şi copiii, şi tinerii, iar începând cu acest an, chiar şi bunicuţele vor avea o sărbătoare a lor. Numai pentru jurnalişti nu s-a instituit o sărbătoare naţională. Dar mai este timp şi hârtie, şi în calendar au mai rămas zile libere.

Cele mai multe sărbători sunt în Italia

Potrivit unui studiu realizat de o instituţie europeană, statul cu cele mai multe zile libere date prin lege este Italia. Aici sunt nu mai puţin de 12 sărbători legale, dar parlamentarii italieni doresc includerea altor şapte zile la lista celor libere. Americanii, belgienii şi spaniolii, la fel ca şi noi, au zece sărbători naţionale în care au liber de la serviciu, britanicii – opt. În Federaţia Rusă există nouă astfel de sărbători, iar în România – doar cinci.

Niciun comentariu: